Wie zijn we?

Een jeugdhuis is meer dan dat het lijkt. Deze bron van jeugd wordt bestuurd en gestuurd door verschillende mensen. Buiten de vrijwilligers die wekelijks of maandelijks hun bijdrage te leveren door de instuif te openen of door te helpen op een evenement, kruipt er ook heel wat werk achter de schermen. Daar hebben we onze beroepskrachten Yentl, Vincent en Jen voor, alsook de Raad van Bestuur, de Harde Kern en de tappersverantwoordelijken.

In dit deel, kan je ontdekken wie wat doet, zodat je hen steeds kan aanspreken wanneer je vragen of suggesties hebt rond bepaalde zaken. Bij contact kan je ook de contactgegevens terugvinden van de beroepskrachten en de tappersverantwoordelijken.

Hoe kan je lid worden?

Wil je graag lid worden van Jeugdhuis ‘t Klokhuis en genieten van een aantal voordelen? Je kan je inschrijven op de lijst die in de instuif ligt. Je kant dit navragen aan de tapper van dienst of aan de beroepskrachten of de tappersverantwoordelijken.

Wat is de kostprijs? Slechts 5 euro en je krijgt er een gratis consumptie bij. Nadien kan je genieten van kortingen zoals minder of geen toegang betalen tot een fuif van Jeugdhuis ’t Klokhuis.